Kundservice
StartsidaElektronik
Överfallslarm

Fynda billiga larm på nätet

999 fynd


Filtrera

Säkrast att vara säker

Det finns ingenting som är viktigare än säkerheten — och det oavsett vem det handlar om, och var personen i fråga befinner sig. Att vara säker ska vara en självklarhet, men i den värld vi lever är det dessvärre inte så. Därför behöver vi skapa säkerhet, och detta bland annat genom att använda larm. Därför har vi på Fyndiq har samlat mängder av larm på ett och samma ställe. Här hittar du överfallslarm och hemlarm billigt, så pass billigt att du kan köpa hem flera och göra ett litet överfallslarm test så du vet vilket som passar dig bäst.

Tips för ett lyckat köp

Det är inte bara du som behöver larmas, kanske ett cykellarm vore någonting för att undvika en cykelstöld? Det finns att fynda här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Överfallslarm med ficklampa

Det är nog många som känner ett obehag när de är ute och går efter att det har blivit mörkt. Och det är inte konstigt, eftersom vi lever i ett samhälle där det allt för ofta händer hemska saker. Att ha ett överfallslarm kan ge en trygghetskänsla som är ovärderlig, och även om man förhoppningsvis inte behöver använda larmet — så är det ett lugn bara av att ha det i fickan. Hos oss hittar du flera olika varianter, och förhoppningsvis något som passar dig. Kolla gärna in våra villalarm och inbrottslarm också!