Kundservice

Vevradio och nödradio

3 726 Fynd

Med en vevradio behöver du inte internet, ström eller elektronik för att ta till dig viktig information, extra bra vid strömavbrott. Här finns ett stort utbud av olika sorters nödradior med olika praktiska extrafunktioner som inbyggd ficklampa, powerbank och solceller.


Filtrera

Vad är en vevradio?

En vevradio gör det möjligt att få viktigt information från allmänheten när internet eller strömmen är nere. En vanlig radio helt enkelt som kan laddas på olika sätt, antingen att du vevar upp den alternativt med solceller om nödradion i fråga har den funktionen.

Nödradio & Dynamoradio

Vevradio är något alla borde ha hemma. Funkar med eller utan batterier och gör att du kan hålla dig informerad eller bara myslyssna klassisk musik när Internet ligger nere. Vi har också flera med inbyggd ficklampa och inbyggd powerbank så du kan ladda din mobiltelefon om du inte har tillgång till el.

När kan en vevradio komma till hands?

En vevradio är inte endast användbar när internet är nere och strömmen har gått, den är även makalöst praktiskt vid exempelvis fjällvandringar. Tänk att ha vandrat i några dagar och du vill lyssna på lite musik i tältet, då är det bara att plocka fram vevradion, veva en stund och njuta av radion.

Orkar du inte veva så finns det fiffiga vevradior med inbyggda solceller, låt den bara ligga i solen ett tag och vipps så har du en laddad radio redo att användas. Vill du använda mobilen på vandringen men batteriet är urladdat? Inga problem, skaffa en vevradio med inbyggd powerbank och ladda telefonen på det sättet. Möjligheterna är oändliga, här på Fyndiq kan du köpa vevradior med kort leverans och till riktigt billiga priser!