Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda leksaker!

Köp billiga leksaker! Här hittar ni alla leksaker till barnen online. Slipp trängseln i leksaksaffären och välj ut den perfekta leksaken. Här finns allt från babyleksaker, badleksaker och lärande leksaker. Även populära leksaker från Transformers och Star Wars går att fynda för den som söker. För det musikaliska barnet finns ett flertal instrument för småttingar, en blivande gitarrist eller trummis hittar sina leksaker att banka på här.

Barn lär med leksaker! Oavsett om det är en ren inlärningsleksak eller om det är ett gosedjur så fyller alla leksaker en funktion hos barnen. Genom lek lär sig barnen en hel del och får utforska sina egna sinnen. Ett barn med leklust är ofta ett lyckligt barn. Att lägga pussel kan vara en rejäl hjärngympa och hjälper de flesta barnen att hitta lösningar och mönster. Att leka med yrkesroller är inte helt ovanligt och för de flesta barnen är det jättekul, att köpa byggleksaker kan därför vara väldigt populärt. Pedagogiska leksaker är därför väldigt bra om man vill att barnen ska utforska och utvecklas mer.

Internet har förenklat många saker i våra liv, inte minst inhandlandet av leksaker. Ja, nu är det kanske inte det första som man kommer att tänka på när man reflekterar över fördelarna med internet. Men alla som någon gång har befunnit sig mitt i stressen av att köpa leksaker i fysisk butik kan säkerligen relatera.

På Fyndiq.se har vi ett stort utbud av leksaker för barn i varierande åldrar. Hos oss hittar du produkter från världens absolut största leksakstillverkare. Vi arbetar bland annat med välkända varumärken så som LEGO, Hello Kitty och Babblarna. Vi kan också rekommendera dig att titta på leksaker från mindre kända företag som vi arbetar med hos Fyndiq. Vissa av de tillverkare vi samarbetar med har en särskild nisch. Vi jobbar exempelvis med tillverkare vars huvudsakliga fokus är att producera leksaker utifrån som utgår ifrån ett hållbarhetsperspektiv.

På Fyndiq finns något för alla, och vårt utbud av leksaker är inget undantag. Vi har alltifrån bäbisprodukter till kluriga pussel, spännande brädspel och mycket mycket annat. Om du är på leksaksjakt så rekommenderar vi dig att göra ett online-besök i vårt stora sortiment. Där kommer du med all säkerhet hitta vad du letar efter!

Variation på leksaker

Människors smak varierar. Detta är sant även för de allra minsta människorna. Barns preferenser gällande leksaker kan variera, då någon älskar dockor och en annan älskar bilar. Vad som däremot är gemensamt för vartenda barn är att de älskar leksaker. På Fyndiq.se delar vi denna uppfattning. Vi har ett jätte-sortiment av produkter för barn i olika åldrar för att kunna erbjuda något för alla.

Ska du köpa leksaker till ditt barn men vet inte riktigt vad du ska köpa? Eller ska du kanske gå på barnkalas och saknar kunskap om vad som passar för åldern som barnet fyller? Här får du några tips:

Det är oerhört svårt att spå vad de allra minsta barnen ska tycka om. Leksaker i all ära, men faktum är att en nyckelknippa kan fungera lika bra. Om du ska köpa lekprylar till barn mellan 0 och 1 år är mjuka produkter att föredra. Mjukisdjur, babygym, mjuka bollar av varierande storlek och klossar brukar gå hem hos de små. Under de kommande åren kommer barnets smak att präglas av personen. Kanske blir bilar det största intresset, och då är det sannolikt den bästa sortens leksaker. Om pussel, pyssel, hästar eller fotboll blir största intresset är saker av denna typ såklart mest uppskattade.

Tips på ett lyckat köp! Med barn gäller det att vara noggrann om eventuella åldersgränser och ett pussel med många delar kanske inte är det bästa för en ettåring. Var därför noga med att läsa Fyndiqs beskrivningar av barnleksakerna och står det att leksaken inte är lämplig för barn under 3 år så bör man följa den uppmaningen. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.

Alla människor är olika. Vi har olika erfarenheter, kvaliteter, intressen och inställningar till livet. Men det finns en sak som sannolikt förenar oss alla: Vi har alla, någon gång i våra liv, älskat leksaker. Någon kanske var förtjust i att leka dockor medan någon annan var mer förtjust i bilar av varierande storlek och utförande. En tredje älskade gosedjur mer än allt annat och en fjärde ville bara bygga med lego. Alla dessa saker går under det världsomspännande samlingsnamnet leksaker.

Hos Fyndiq hittar du ett enormt utbud av leksaker för barn i varierande åldrar. Vi jobbar både med de allra största och mest välrenommerade leksakstillverkarna och mindre aktörer på marknaden. Hos oss finns något för alla – Från gosedjur och action-figurer till kluriga pussel och spel med fokus på pedagogik. Ta en titt i vårt sortiment av leksaker och välj de som passar dina barn.

För de minsta Under de första två åren handlar mycket av barnens fokus om stimulans. Leksakerna som anpassas för barn i den här åldern handlar därför mycket om att pedagogiskt lära barnet att manövrera i omvärlden.

För de lite äldre När barnet kan stå på egna ben är främjandet av kreativitet ett viktigt nästa steg. Fyndiq erbjuder mängder av leksaker anpassade för barn omkring 5–6 år som syftar till just detta.

Val av leksaker

Hur väljer man egentligen leksaker på bästa sätt? Detta kan vara krångligt, det har alla som någonsin befunnit sig i en leksaksbutik som vuxen fått erfara. Det finns mängder av olika gosedjur, leksaksbilar, dockor, spel och annat att välja bland. Allt kompliceras dessutom av det faktum att det är oerhört svårt att på förhand säga vad som blir populärt. Detta är särskilt svårt då barnen är små. En slev kan vara roligare än en påkostad lek-ställning. Ett par nycklar kan vara mer underhållande än de absolut finaste leksaker man kan hitta.

På Fyndiq finns en stor variation av leksaker för barn i olika åldrar. Vi förstår att det kan vara oerhört förvirrande och svårt att välja vad man ska köpa. För att bringa lite klarhet i träsket kring den här typen av köp har vi sammanställt en liten guide. I guiden fokuserar vi på barn som inte längre är i spädbarnsåldern. Vi hoppas att den kan fungera som en lykta för er då ni klickar hem varorna!

2-3 år

I åldern då barnet passerat två år händer det grejer. Man tröttnar på gos-hörnan och vill ge sig ut på äventyr i större utsträckning. Här passar leksaker som exempelvis gör att man kan transportera sig, gräva, pussla eller rita. Varför inte en trehjuling eller ett ordentligt set med spadar och hinkar för sandlådan?

4-5 år

Här kan man räkna med att barnets vilja att producera egna saker har växt ännu mer. Leksaker som gör att man får rita, bygga och lista ut kluriga gåtor rekommenderas starkt. Kanske passar sig även någon typ av enklare inspelningsanläggning? Kanske kommer det att göra hen till framtidens mest lysande stjärna.

6-8 år

Skrivandet, läsandet och räknandet har sannolikt tagit över barnets liv sedan hen börjat skolan. Det är viktigt för utvecklingen att hen får fortsätta att laborera med den här delen av hjärnan. Man kan tänka sig leksaker i form av bokstäver. Man kan tänka sig pusselböcker och böcker som handlar om räkning eller stavning. Det finns mängder av leksaker för barn i den här åldern på Fyndiq. Gå gärna in under rätt kategori och välj ut vad du tror skulle passa för din 6- till 8-åring!

9-11 år

Barnet närmar sig tonåren med stormsteg. Snart blir andra saker än leksaker viktigare, men fram till dess ska förstås leken finnas kvar. Vad som passar att köpa beror förstås på barnets intressen. Kanske är hen mycket sportintresserad och uppskattar mest sådan utrustning? Kanske är det mer aktuellt med kluriga strategispel eller varför inte diverse redskap för att rita och måla?