Kundservice

Fynda för utomhuslekar billigt online

10 580 fynd


Filtrera

En utomhuslek att minnas

Att vara ute har vi fått höra sedan barnsben är bra för oss då vi rör på oss och andas in frisk och fräsch luft. Att göra det med lite rekvisita gör det hela ännu roligare. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop mängder av bra utomhuslekar som du kan leka med dina vänner, dina barn eller varför inte själv för att öva upp dig inför en femkamp eller liknande. Här finner du billiga basebollset, eldriven sparkcykel, krocket, badmintonracket med badmintonbollar eller varför inte köpa en frisbee i någon härlig färg som du ska försöka att tämjä Bara du vet vad du är sugen på!

Tips för ett lyckat köp

Midsommar, födelsedagsfester eller temafester — se till så det finns valmöjligheter att leka de lekar ni är sugna på för stunden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Utomhuslekar för vuxna och barn

Alla älskar vi att leka! Allt från att sätta guldkant på festen med roliga partylekar till att spärra av gatan och rigga upp med ett bandymål och involvera grannarna i en match om vem som är kungen i kvarteret. Låt fantasin flöda när du går igenom vårt kittlande utbud av lekar och tänk att för varje spel du lägger ner i kundvagnen så lägger du även ner mängder av roliga minnen och skratt som kommer bestå länge.