Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda för utomhuslekar billigt online!

En utomhuslek att minnas! Att vara ute har vi fått höra sedan barnsben är bra för oss då vi rör på oss och andas in frisk och fräsch luft. Att göra det med lite rekvisita gör det hela ännu roligare. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop mängder av bra utomhuslekar som du kan leka med dina vänner, dina barn eller varför inte själv för att öva upp dig inför en femkamp eller liknande. Här finner du billiga basebollset, eldriven sparkcykel, krocket, badmintonracket med badmintonbollar eller varför inte köpa en frisbee i någon härlig färg som du ska försöka att tämja? Bara du vet vad du är sugen på!

Tips för ett lyckat köp! Midsommar, födelsedagsfester eller temafester — se till så det finns valmöjligheter att leka de lekar ni är sugna på för stunden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Utomhuslekar för vuxna och barn! Alla älskar vi att leka! Allt från att sätta guldkant på festen med roliga partylekar till att spärra av gatan och rigga upp med ett bandymål och involvera grannarna i en match om vem som är kungen i kvarteret. Låt fantasin flöda när du går igenom vårt kittlande utbud av lekar och tänk att för varje spel du lägger ner i kundvagnen så lägger du även ner mängder av roliga minnen och skratt som kommer bestå länge.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.