Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda musikinstrument tillbehör billigt!

Alla musikinstrument tillbehör du kan behöva! Att syssla med musik är något som intresserar väldigt många, oavsett om det är en gitarr eller en näsflöjt man vill spela på! Något som alla musiker behöver är olika tillbehör för musikinstrument, och det hittar du riktigt billigt här hos oss på Fyndiq! Vi har samlat ihop nätets alla fynd och erbjuder dessutom en väldigt låg fraktkostnad, så passa på att fynda redan idag, billigare än på din lokala musikaffär!

Tips för ett lyckat köp! En av de saker som är bra att ha hemma är extra gitarrsträngar, så du aldrig står utan om en sträng skulle brista när du spelar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det krävs mer än bara en gitarr! När du bestämt dig för att börja spela och skaffat dig din gitarr kommer du snart inse att du behöver mer än bara gitarren: du behöver olika tillbehör för ditt musikinstrument, i det här fallet gitarren! Till exempel behöver du ett plektrum och gitarrsträngar, kanske extra fina i stål? Och upplevelsen blir inte perfekt utan en stämapparat och en gitarrkabel att koppla in din älskade gitarr i förstärkaren med, och för att spela som en riktig rockstjärna behöver du ett gitarrband. Ja, du ser att det blir rätt mycket efter ett tag, tur då att du kan köpa allt billigt hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.