Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Varumärken

Fynda billig Parfym på nätet!

Vad är parfym?

Parfym är en vätska som är skapad för att få oss att lukta gott och det finns både damparfym, herrparfym och olika unisexparfymer som passar hon, han och hen! Bra att känna till är att det finns olika parfymtyper att välja på: Eau de Parfum (EdP), Eau de Toilette (EdT) och Eau de Cologne (EdC). Skillnaden mellan dessa är hur mycket och hur länge de doftar.

Hur länge håller parfym?

Hur länge en parfym doftar beror på vilken sorts parfym du köpt eftersom EdP, EdT och EdC har olika doftkoncentration. Ju högre doftkoncentrationen är desto mer och längre doftar parfymen. Eau de Parfum har högst koncentration vilket också är anledningen till att EdP doftar mer intensivt, håller längre och kan vara lite dyrare att köpa. Både Eau de Toilette och Eau de Cologne innehåller mindre parfymolja vilket kan göra dem billigare i pris, men det innebär också att doften inte håller längre än 1,5–3 timmar till skillnad mot en Eau de Parfym som kan hålla hela 5 timmar.

Hur väljer man egentligen parfym? De flesta har någon gång stått i en parfymavdelning och frenetiskt testa olika dofter på små pappbitar. Man frågar sig själv vad man ska tänka på mest. Ska min spontana och initiala känsla av doften bestämma huruvida jag ska köpa den? Ska jag tänka på hur bra doften matchar med min personlighet och stil? På Fyndiq kan inte svara på frågan om hur du på bästa ska hitta din parfym. Smaken är helt enkelt olika, och du får försöka gå på magkänsla. Vad vi däremot vet är att vårt stora utbud av parfymer online kommer att ha dofter som faller sig perfekt i smaken! På Fyndiq arbetar vi enbart med seriösa leverantörer. Detta garanterar att alla parfymer som vi säljer online håller utlovad kvalitet.

Är du på jakt efter en helt ny doft? När du handlar parfym online kan du, av förklarliga skäl, inte prova doften. Vi rekommenderar därför att du går till en parfymavdelning och testar ut den doft du känner dig bekväm med. Därefter är du välkommen till oss för att köpa din parfym online till ett lägre pris än i butik. Om du däremot redan vet vilken doft du vill ha och bara behöver fylla på lagret: Välkommen att beställa redan idag!

Parfym Online hos Fyndiq

Den doft vi väljer blir till en stor del av vår identitet. Detta är sant vare sig vi tycker att identitet är något eftersträvansvärt eller ej. Det finns mängder av olika dofter att välja bland. Dofter producerade av världens största mode-varumärken som alla tävlar om kundernas hjärtan. Förpackningar som tilltalar, reklam som tilltalar och innehåll som tilltalar – Ja, ni förstår.

På Fyndig arbetar vi med att ständigt utveckla vårt sortiment av parfym online. Vi säljer dofter från de allra största företagen men strävar också efter att leverera dofter från mindre kända märken. Smaken är, som bekant, som baken och detta blir sällan lika uppenbart som när vi säljer parfym online. Hos oss kan du hitta dofter för precis alla smaker och luktsinnen. Förutom vår parfym online så tillhandahåller vi dessutom med en rad andra väldoftande produkter. På Fyndiq.se hittar du lotion, body spray och oljor för olika syften och med olika karaktär.

För att avgöra vilken doft som kommer att passa för dig rekommenderar vi dig att ta en ordentlig funderare. Tänk efter vilka dofter som du vanligen brukar falla för. Är du svag för citrus? Är fruktigare dofter något som tilltalar dig särskilt mycket? Eller är du mer för träiga toner? Beroende på vilka preferenser du har väljer du sedan en parfym och beställer online.

Vilken parfym passar mig?

Det bästa sättet att hitta en parfym som passar just dig är genom att pröva dig fram. Fundera kring vilka sorts dofter du tycker om och välj sedan parfym utifrån den doftfamiljen, det finns till exempel blommiga, fuktiga, orientaliska och godisparfymer att välja mellan. Det är också bra att tänka till kring när du ska bära parfymen. Både EdT och EdC parfymer är milda i sin doftintensitet och passar bra till vardags, medan en EdP är doftar mer och kan kännas tung att bära varje dag.

Varför har man parfym på handlederna?

Anledningen till varför parfym gärna ska sättas på handlederna eller på halsen samt bakom öronen är för att blodkärlen här ligger väldigt nära hudens yta och värmer upp dessa områden. När parfym kommer i kontakt med värmen doftar den mer intensivt, håller sig längre och sprids snabbare.

Det finns inte längre någon anledning att trängas med människor i butiker när man är på jakt efter en ny doft. Internet har underlättat oerhört mycket för hur människor lever sina liv. Det faktum att man numera kan köpa parfym online istället för i butik är en sådan lättnad. Även om kanske inte köp av parfym online är den mest livsnödvändiga fördelen med internet så är det fortsatt en fördel.

På Fyndiq.se är vi stolta över vår enorma bredd av varor. Vi har ett stort utbud av många olika typer av produkter, men vårt utbud av parfym online är bland de absolut största. Här finns dofter för alla typer och av en stor variation parfymmakare. Vi säljer dofter från världens allra största och mest berömda varumärken, men arbetar också med mindre kända företag. Hos oss hittar du parfym online för både män och kvinnor. Dessutom kan vi erbjuda priser som ofta är betydligt lägre än vad våra konkurrenter erbjuder.

Är det dags att fylla på doft-förrådet men du drar dig för att besöka en fysisk parfymbutik? Då är parfym online någonting för dig. Besök det stora sortimentet av parfymer online på Fyndiq.se och klicka hem din favoritdoft redan idag.

Parfym online – Så bör du tänka

Människor är olika. Detta gäller inte bara personlighet, egenskaper, intressen och längd. Det gäller även pH-värdet. Det är därför som en och samma parfymdoft kan dofta olika på olika personer. För vissa personer kan exempelvis en citrus-doft kännas helt perfekt. Den gifter sig på ett optimalt sätt med personens naturliga doft medan en mustigare parfym inte alls passar lika bra. För en annan person kan det vara precis tvärtom.

Att testa parfym online är ännu lika omöjligt som att flyga till månen på en cykel. Kanske kommer man någon gång utveckla en teknik som gör det möjligt en dag. Men fram till dess får vi överlåta doft-testandet till offline-världen. Testa gärna din parfym i butik och köp den sedan online. Detta kan spara dig en ordentlig slant - särskilt om du handlar från Fyndiq.se!

Vilken intensitet ska jag välja?

Alla som någon gång har köpt parfym online eller i butik vet att intensiteten varierar kraftigt. Detta beror på att det inte enbart finns en sort utan flera. Av de parfymer som du kan köpa online hos oss på Fyndiq finns en rad olika produkter. Dessa ser ut som följer:

Bodyspray

Detta är den lättaste av alla väldoftande produkter, och därför ofta billigast. Den doftar inte lika intensivt och långvarigt som övriga av våra parfymer online, men den ger en fräschör. Det är ofta vanligt att applicera efter idrottande.

Eau de cologne

I den här typen av produkt stiger koncentrationen av doft från den tidigare nämnda. Med ca 4–5% intensitet är detta en av de mest populära doftprodukterna på marknaden. Således är det också en av de parfymer online som vi säljer mest av.

Eau de toilette

Här ökar procenten ganska ordentligt från de tidigare varianterna. Denna parfym online har en koncentration på upp till 14–15%.

Eau de parfum

Av alla parfymer som finns och som vi på Fyndiq säljer online så är detta värstingen. Koncentrationen på denna typ av doft når ofta upp till hela 35–40%. Koncentrationen gör såklart att den här typen av produkt är dyrare.

Innan du införskaffar en ny parfym online från Fyndiq bör du fundera noga på vad du är ute efter. Vilka grundläggande dofter brukar du dras till? Är du mer för träiga dofter eller tilltalar citrus dina doftlökar? Hur mycket pengar är du beredd att lägga på din parfym online? Och när kommer du att använda den?