Fynda billig Parfym på nätet

4 355 Fynd

Parfym Online hos Fyndiq

Den doft vi väljer blir till en stor del av vår identitet. Detta är sant vare sig vi tycker att identitet är något eftersträvansvärt eller ej. Det finns mängder av olika dofter att välja bland. Dofter producerade av världens största mode-varumärken som alla tävlar om kundernas hjärtan. Förpackningar som tilltalar, reklam som tilltalar och innehåll som tilltalar – Ja, ni förstår.

På Fyndig arbetar vi med att ständigt utveckla vårt sortiment av parfym online. Vi säljer dofter från de allra största företagen men strävar också efter att leverera dofter från mindre kända märken. Smaken är, som bekant, som baken och detta blir sällan lika uppenbart som när vi säljer parfym online. Hos oss kan du hitta dofter för precis alla smaker och luktsinnen. Förutom vår parfym online så tillhandahåller vi dessutom med en rad andra väldoftande produkter. På Fyndiq.se hittar du lotion, body spray och oljor för olika syften och med olika karaktär.

För att avgöra vilken doft som kommer att passa för dig rekommenderar vi dig att ta en ordentlig funderare. Tänk efter vilka dofter som du vanligen brukar falla för. Är du svag för citrus? Är fruktigare dofter något som tilltalar dig särskilt mycket? Eller är du mer för träiga toner? Beroende på vilka preferenser du har väljer du sedan en parfym och beställer online.

Vilken intensitet ska jag väljä

Alla som någon gång har köpt parfym online eller i butik vet att intensiteten varierar kraftigt. Detta beror på att det inte enbart finns en sort utan flera. Av de parfymer som du kan köpa online hos oss på Fyndiq finns en rad olika produkter. Dessa ser ut som följer:

Bodyspray

Detta är den lättaste av alla väldoftande produkter, och därför ofta billigast. Den doftar inte lika intensivt och långvarigt som övriga av våra parfymer online, men den ger en fräschör. Det är ofta vanligt att applicera efter idrottande.

Eau de cologne

I den här typen av produkt stiger koncentrationen av doft från den tidigare nämnda. Med ca 4–5% intensitet är detta en av de mest populära doftprodukterna på marknaden. Således är det också en av de parfymer online som vi säljer mest av.

Eau de toilette

Här ökar procenten ganska ordentligt från de tidigare varianterna. Denna parfym online har en koncentration på upp till 14–15%.

Eau de parfum

Av alla parfymer som finns och som vi på Fyndiq säljer online så är detta värstingen. Koncentrationen på denna typ av doft når ofta upp till hela 35–40%. Koncentrationen gör såklart att den här typen av produkt är dyrare.

Innan du införskaffar en ny parfym online från Fyndiq bör du fundera noga på vad du är ute efter. Vilka grundläggande dofter brukar du dras till? Är du mer för träiga dofter eller tilltalar citrus dina doftlökar? Hur mycket pengar är du beredd att lägga på din parfym online? Och när kommer du att använda den?