Kundservice

Inredning

1 007 560 Fynd

Inredning är verkligen a och o i ditt hem, du sätter en personlig touch på hemmet när du inreder och du kan uppnå så många olika möjligheter med inredning. Mysiga filtar och ljusstakar för mörka vinterkvällar eller mattor som skapar en större känsla i rummet. Mixa och matcha olika färger, mönster och former, låt fantasin flöda! På Fyndiq hittar du både billig och snygg inredning.


Filtrera

Inredning

Inredning är ofta ett sätt att uttrycka sin personlighet och hobbies. Nedan har vi listat några produkter som ger ditt hem ett lyft!

Mattor

Mattor bidrar mycket till att skapa en större känsla av rummet du befinner dig i, de skyddar också golvet från repor. Dessutom får vi inte glömma att det är otroligt mysigt med mattor, i vilket rum som helst, att slippa gå på ett kallt golv bidrar mycket till myskänslan. Det finns stora, fluffiga mattor för vardagsrummet, mindre mattor för köket och även vattentåliga mattor för badrummet som passar perfekt när du kliver ut efter duschen.

Speglar

Minst en spegel kan du hitta i nästan vilket hem som helst, och det är svårt att klara sig utan en. Förutom att du kan kolla till frisyren så framhäver en spegel ljuset i ditt hem och kan skapa en känsla att rummet är större. Precis som när du hänger en tavla på väggen för att inreda så kan du också hänga en spegel på samma sätt för att skapa det lilla extra i hemmet. Det bästa är att det finns hur många olika speglar som helst att att välja mellan, stora och små, olika former, de med inbyggd lampa eller portbala som du kan ställa vart du än vill. Speglar passar in nästan överallt, en med inbyggd lampa att ha på badrumsväggen, eller en portabel som också har en “inzoomad” sida. En lång, smal spegel som passar perfekt i hallen för att kolla dig en sista gång innan du lämnar hemmet. Eller en stor rund spegel som du kan hänga på väggen ovanför en byrå.

Badrum inredning

Att välja inredning till badrummet kan vara klurigt, oftast finns det inte samma möjligheter att inreda ett badrum som ett vardagsrum. De är små och är består ofta av klinkers, vilket gör det svårt att få upp saker på väggen t.ex. Däremot kan det göra mycket att addera små tillbehör för att skapa det lilla extra. Bara att byta ut ditt duschdraperi till ett med andra färger och mönster kan skapa en helt ny känsla i badrummet. Det finns många snygga skåp där du både får plats med förvaring i och inredning uppe på. Eller varför inte ett lysande duschmunstycke? På Fyndiq kan du även hitta många tillbehör som underlättar i badrummet, bland annat en halkmatta som du placerar i badkaret för att slippa riskera att ramla. Förvaring åt dina produkter i duschen som du lätt fäster på väggen med hjälp av en sugpropp. Eller en tubpress som hjälper dig att pressa ut den sista tandkrämen.