Kundservice

Fynda billiga och begagnade surfplattor

65 fynd

Letar du efter en ny surfplattä Kolla igenom vårt sortiment av begagnade surfplattor och fynda till billiga priser. Surfplattorna är Nästan nya och i bra skick och självklart gäller garantin. Vi har läsplattor och surfplattor både från Apple och Android så chansen är stort att du hittar något som du gillar!


Filtrera

Fynda en begagnad och billig surfplatta hos Fyndiq

Här hos Fyndiq kan du fynda bra surfplattor till riktiga pangpriser och samtidigt göra en insats för miljön. Vi har nämligen ett stort utbud av noga utvalda begagnade surfplattor som inte kan säljas till nypris av olika anledningar – det kan till exempel röra sig om plattor och tablets som är refurbished (rekonditionerade), att de har någon mindre defekt, att de har varit ett demoexemplar eller saknar ett originaltillbehör. Alla är självklart fullt fungerande! De surfplattor som är listade här på sidan i vår fyndhörna är graderade efter vilket skick de är i: A+, A, B eller C.

Refurbished surfplatta med garanti

Ska du köpa en begagnad surfplatta är det viktigt att hålla koll på garantin. På Fyndiq gäller garanti mellan 2–24 månaders vid köp av en surfplatta, tablet eller läsplatta vilken innebär att om det uppstår ett fel så repareras den inom garantiperioden. Läs noga på om hur garantin fungerar i produktbeskrivningen för den surfplatta du vill köpa.

Finns det något speciellt jag borde tänka på när jag köper en begagnad surfplatta?

Att köpa en begagnad surfplatta kan vara ett smart sätt att spara pengar, men det är viktigt att vara försiktig. Se till att du vet exakt vad du köper - kontrollera plattans skick, batteriliv, och om det finns några dolda fel. Det kan också vara en bra idé att köpa från en betrodd säljare eller en butik som erbjuder en garanti. Lycka till med ditt köp!

Vilka användningsområden kan jag förvänta mig av en billig surfplatta?

‘Billig’ behöver absolut inte betyda ‘dålig’ - en billig surfplatta kan erbjuda en mängd olika funktioner. Perfekt för att surfa på webben, kolla e-post, streama media och läsa e-böcker. Även om den kanske inte har samma prestanda eller toppmoderna funktioner som dyrare modeller, kan en billig surfplatta fortfarande vara ett utmärkt verktyg för både nöje och produktivitet.