Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda resväskor för barn billigt här hos oss

Fyndiqs favoriter

Köp billiga resväskor för barn online här hos oss på Fyndiq! Ska hela familjen på semester? Varför inte låta barnen ha sina kläder och saker i sina egna barnresväskor? Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga resväskor för barn med roliga motiv. Vad sägs om en cool resväska för barn med blinkande hjul? Eller en Avengers resväska med hjul som får plats solsemesterns viktigaste saker? I sortimentet finns även Babblarna resväska, Frost resväska och ryggsäck med Pyjamashjältarna och Minioner samt mycket mer därtill. Välkommen att shoppa online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Det blir roligare att resa när alla får plats med sina prylar i egna väskor! Se till så att det även finns badkläder och solglasögon till barnen inför resan – det hittar du såklart också här på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En dragväska till barnet förhöjer resglädjen! Med en barnresväska med My Little Pony, Barcelona, Pokemon eller Spöket Laban och hans vänner blir det roligare att packa och se fram emot semestern. Även om inte allt får plats i en liten resväska för barn så får pyjamas, badkläder och favoritleksakerna rum, och det är kanske det viktigaste för ett barn att ha koll på. Med barnväskor från märken som Samsonite och i material som tålig polykarbonat finns det gott om kvalitet i denna kategori. Tipset är att låta barnet vara med och välja resväska så blir det extra roligt sen när det vankas resa och semester.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.