Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt från Björn Borg!

Fynda Björn Borg kalsonger & skor. Vi klär dig från topp till tå! Björn Borg inte bara namnet på en av de mest framstående tennisspelarna genom tiderna, det är också namnet på ett av de skarpaste och häftigaste varumärkena i Sverige. Det de främst är kända för är sina underkläder, som helt förnyade sin produktkategori. Med sina färgsprakande, snygga modeller med den karaktäristiska breda resåren i midjan fick Björn Borg Sveriges ungdomar att förnya gällivarehänget med sina moderiktiga Björn Borg kalsonger under. Ingen hade väl kunnat tro att alla skulle vilja ha någon annans namn innanför brallorna.

Tips för ett lyckat köp! Välj ut dina favoriter och se till att du kollar igenom varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mer än kalsonger och trosor! Varumärket har utvecklats till något mycket bredare, och i dagsläget gör de förutom underkläder även snygga och coola Björn Borg väskor, träningskläder, vardagskläder, badkläder och accessoarer. Kort sagt har de ett stort utbud för den som vill ta sig an den sportiga, sprakande och moderna stilen som Björn Borg förmedlar, och varumärket når allt längre ut i världen. Här på Fyndiq hittar du billiga väskor, handskar och annat. Med en snygg väska slängd över axeln ökar din stilfaktor markant. Väskorna är inte bara snygga utan praktiska också, oavsett om du är ute efter en ryggsäck eller en necessär. Med en Björn Borg handväska kommer du få med dig allt du behöver och samtidigt vara riktigt modemedveten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.