Kundservice
StartsidaBarn
Bärselar

Fynda billig bärsele online

142 fynd


Filtrera

Köp billig bärsele online hos oss

Att ha barn hos sig och bära det är något av det finaste och naturligaste som finns! Med våra bärselar kan du bära ditt barn inte bara på magen utan även på ryggen eller på sidan — alltefter det som passar dig bäst i situationen. Med någon av våra billiga bärselar får både du och ditt barn en trygg upplevelse där alltifrån amning till sövning görs smidigt och enkelt. Titta igenom vårt sortiment och se vilken bärsele som passar dig och ditt barn bäst — för både en aktiv vardag och mysig helgdag! Välkommen att fynda hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Vill du skogsvandra med bärselen? Välj en med radio och GPS här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bär ditt barn ergonomiskt

Du som förälder vet att det kan bli ganska tungt att bära ditt barn med bara armarna dagarna i ända, med en praktisk och bekväm bärsele blir det mycket smidigare och enklare att ha ditt barn vid dig, sovandes eller kanske ätandes — i staden och i skogen! Med förstärkta sömmar och säkerhetsöglor sitter barnet tryggt och säkert i din famn, mjukt och bekvämt — utan att du blir trött i dina armar och kan röra dig aktivt när ditt barn sover tryggt nära din kropp. Mysigt och enkelt! Shoppa bärsele online här!