Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga barnvagnstillbehör online!

Stort utbud av tillbehör för barnvagnar! När det kommer till barnvagnar så är det ett stort beslut att välja rätt vagn. Men, när du väl gjort det så kommer du till steg två att välja bland alla dess tillbehör som finns för att underlätta och göra vagnen bättre och barnet gladare. Här på Fyndiq finner du ett stort, bra och billigt utbud av allt från regnskydd, åkpåse, namnskyltar och andra tillbehör som gör att din bebis åker lite bättre och trivs lite bättre i vagnen. Och när man befinner sig många timmar på dygnet i en barnvagn så gäller det att trivas så bra som möjligt. Tänk själv hur du skulle vilja åka runt i en vagn.

Tips för ett lyckat köp! Tänk helhet och gå från säkerhet till skoj när du handlar så du både får med vindskydd och barnvagnsleksaker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Att välja rätt tillbehör! Oavsett om det är en syskonvagn med fler åkpåsar eller en liten snabb rackare du har så är det viktigt att du känner att ditt barn ligger tryggt och har de bästa förutsättningarna för en lugn och skön resa. Även om ditt barn inte märker av att det finns en barnvagnsskylt med barnets namn så skapar det en fin känsla hos dig — och den känslan smittar av sig till ditt barn.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.