Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Black & Decker produkter!

Verktyg från Black & Decker till fyndpris! Vi behöver alla ha saker som gör det enklare att utföra de uppgifter vi åtar oss, och när man ska till att bygga, reparera eller fixa någonting, då är det bra att ha rätt verktyg för ändamålet. Det kan du enkelt skaffa dig nu när du hittat hit! Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av verktyg av högsta kvalitet från varumärket Black & Decker, och riktigt billigt är det dessutom. Oavsett om du behöver en Black & Decker vinkelslip eller en sladdlös skruvdragare hittar du det här hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Ska du måla om? En Black & Decker färgspruta ger dig ett fint resultat i ett nafs! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt du behöver till hemmet och trädgården! En välfylld verktygslåda, eller snarare ett helt verktygsskåp, är en av de saker som hemmafixaren önskar sig som mest. Och bra verktyg ska det vara! En Black & Decker trimmer är något av det bästa du kan skaffa dig för att enkelt hålla ordning i trädgården, och en sticksåg gör renoveringen till en dans. Livet blir helt enkelt lite bättre när man har rätt verktyg, och det är precis vad du får när du köper Black & Deckers produkter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.