Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Brix köksredskap på nätet!

Inte en lugn stund i köket! Dags att stöka runt i köket? Då har ni kommit helt rätt! Gör matlagningen enklare med Brix matlagningsset och kökspaket! Allt från såsskålar i olika storlekar och som är helt spillfria till en enkel potatisstötare som gör det mesta av jobbet. Brix har tänkt på allt för den händige kocken och vi har nöjet att sälja deras köksprodukter till lägre pris. Vare sig det är tandkräms- eller kaviarstuben som behöver en extra pressning så finns lösningen här.

Tips för ett lyckat köp! Ville du bara ha en tandkrämspress eller hade det varit bra med en citronpress också? Håll utkik, det kommer in set hela tiden så gå inte miste om ett helt paket med Brix smarta matlagningshjälpmedel. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smarta lösningar på små problem! Visst kan det kännas som att en äggdelare är en lösning på ett litet problem med urtrillande och smulig äggula? Självklart kan det vara det, men små problem i köket blir ofta flera små och till slut ett stort. Brix har tänkt på allt! Köksredskap ska vara just redskap vid matlagning och hjälpa kocken på vägen mot en perfekt måltid, därför tillverkar Brix ännu bättre och ännu smartare redskap som gör jobbet enklare. En avokadoskivare är en lyxprodukt som ger perfekta skivor som går att serveras med stolthet! För det är inte bara enkelt med Brix köksprodukter, det är också ett sätt att lägga upp maten snyggt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.