Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Shoppa loss bland billiga Cera produkter här online hos oss! Livet är för kort för att inte ha snyggt hår! I den här kategorin hittar du massor av produkter från lock- och plattångsmärket Cera. Varför inte shoppa hem CeraWand Ceramic Curling iron, CeraCurly, Cera Straighetner eller Cera Crimpstyler? Det och flera andra fina locktänger med specialfunktioner finner du i vårt stora sortiment. Skapa perfekta, frizzfria, härliga lockar redan i dag, perfekt för både fest och vardag. Skynda att fynda produkter från Cera här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! När du använder varma produkter mot ditt hår behöver du skydda det med heatprotection, även det finner du i vårt stora sortiment. Skriv i sökrutan så finner du snabbt det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygga lockar kräver en riktigt bra locktång För att få till drömhåret kan en och annan produkt från ett varumärke som Cera vara nyckeln. Med en Cera Deep Wave får du intensiva lockar som verkligen sitter i under hela dagen, med en Cera Spin Wand blir korkskrivlockarna till verklighet. Det behöver inte vara svårare än så. För den som i stället är ute efter en hårfön att fluffa till håret med efter morgonduschen finns även sådana i denna kategori, med en Cera Ultralight torkas håret snabbt samtidigt som du tar hand om det på ett skonsamt sätt. Välkommen att shoppa loss hos oss!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.