Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dunhill London är märket med stil! Har du tröttnat på att dofta som alla andra och letar efter en parfym med riklig karaktär och god doft? Då vill vi tipsa dig att kika närmare på märket Dunhill för herrar. Och som tur är har vi på Fyndiq samlat ett stort sortiment av billiga Dunhill produkter för dig att shoppa online. Välj och vraka bland mängder av parfym, shower gel och aftershave! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vi har alltid samma frakt oavsett hur många produkter du väljer att handla — så kika igenom vårt breda sortiment innan du klickar dig vidare till kassan för att bekräfta din beställning! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Spännande dofter! Att vi allihop har en favoritparfym är nog ingen hemlighet, men ibland tröttnar man på doften och vill pröva något nytt — och det är då du ska kika på produkterna från Dunhill. Kanske är det herrparfymen Desire Blue By Dunhill som blir din nästa favoritparfym? Den har nämligen en aromatisk doft med inslag av mandarin, lotus och apelsin. Eller du kanske letar efter en fräsch shower gel? Då vill vi tipsa om att spana in Dunhill London Shower Breeze Gel 50ml med dofter av bland annat sandelträ, patchouli, vanilj, mysk och jasmin.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.