Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda JJC billigt på nätet!

Skäm bort din systemkamera! Med produkter för din kamera från JJC har man möjligheten att verkligen att utveckla sitt sätt att fotografera på. Med ett stort urval av olika fjärrutlösare kan du ta kort utan att behöva trycka på knappen på kameran. På så vis får man bilder som inte annars skulle ha blivit tagna om du stått bakom kameran och tryckt av. Att ha foto som hobby är inte alltid den billigaste av alla hobbys men här på Fyndiq har vi samlat alla fynd från JJC och stoppat in dem på en och samma sida. Här kan du finna motljusskydd, displayskydd, fjärrutlösare och allt som kan tänkas behövas för din fotosession.

Tips för ett lyckat köp! Passar morljusskyddet på just din digitalkamera eller är det en speciell systemkamera den ska sitta på? Läs beskrivningen noggrant innan du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fjärrutlös din kamera! JJC som företag startades för att underlätta fotograferingen av dess jämlikar som kände att bra fjärrutlösare var svåra att få tag på. 2005 slog portarna upp i Kina och sedan dess har de varit ledande inom innovativ teknik för just kameror. Allt från displayskydd, fjärrutlösare till mängder av smarta uppfinningar för ljus och bättre bildtagning. JJC vill att alla som har möjlighet att förbättra sina bilder under bildtagningen ska kunna göra det, oavsett vad för sorts kamera man äger.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.