Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Stort utbud av skor från Keds! Det är när du har ett par sköna och promenadvänliga skor som du är redo att ta dig an världen. Och att ta sig an världen och allt som erbjuds utanför ens dörr är något som alla människor bör vara sugna på. Här på Fyndiq har vi samlat ett färgglatt och skönt utbud av billiga skor från Keds som kan ta dig runt på olika utflykter. Välj mellan ett par klassiska vita Keds eller liva upp stämningen och den ibland lite trista vardagen med ett par prickiga Keds Camp. Är du i valet och kvalet så lägg ner båda paren i kundvagnen, det är du väl värd?

Tips för ett lyckat köp! För att ge mer personlighet till dina skor kan du byta ut snörena till ett par färgglada. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den klassiska sport- och fritidsskon! Keds skor har blivit otroligt populära och bärs av mängder av kända personligheter. Varför? Jo, tack vare dess enkla och klassiska form så tilltalar skon många personligheter. Detta är ett märke som snart funnits med oss i ett sekel och de är även den första sport- och fritidsskon på den amerikanska marknaden. Att köpa Keds skor på nätet är ett bra val då du väljer av ett stort utbud, får skorna skickade hem till dig och du gör din plånbok glad då de priser vi erbjuder är oftast mer smickrande än i fysiska butiker.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.