Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Bra smink från Lily Lolo! Du behöver faktiskt inte alltid lida pin bara för att du ska bli fin! Med bra smink kan du putsa din nuna på några få svepningar och du möter en ny person i spegeln. Bra smink är mineralsmink, och är du ute efter det är märket Lily Lolo ett perfekt märke! Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av billiga Lily Lolo mineral foundation, ögonskuggor och spännande läppstift du kan välja mellan. Håll ögonen öppna för denna sajt får in nya produkter dagligen.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att dina sminkborstar är minst lika viktiga som ditt smink. Så till varje sminkprodukt kan du lägga till passande redskap. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Varför du ska använda mineralsmink! Världen svämmar över av allt från makeup online från olika märken till otaliga foundation tips som ska underlätta, men vad du egentligen behöver veta är varför du ska använda mineralpuder. Och svaret på den frågan är på grund av att det är otroligt skonsamt mot din hud och ger ett naturligt resultat. Med Lily Lolo mineralsmink får du naturligt vårdande kosmetik, och för att stjäla en line från en annan kosmetikjätte så är du värd det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.