Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Natura Siberica online!

Natura Siberica — hårlyx till fyndpriser! Natura Siberica är ett skönhetsföretag med rötter i Ryssland och som använder sig av vilda siberiska örter och växter. Sedan 1997 har företaget levererat gåvor från naturen som vi sedan kan svepa in oss i. Nu kan du fynda billiga produkter med allt från Natura Siberica schampo med örter till organiskt certifierad makeup som får dig att lysa och bli ditt vackraste du.

Tips för ett lyckat köp! När du handlar hår- och skönhetsprodukter så utgå från din egen hy och ditt eget hårs kvalité för att få de produkter som passar bäst. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Ett eget Natura Siberica hemmaspa! Med allt från organiska hårmasker till ansiktsmasker och detoxtvål för en djuprengöring är det enkelt att bygga upp ditt eget hemmaspa som du aldrig vill lämna. Natural Siberica Sauna&Spa är produkten för dig som vill unna dig det där lilla extra. Och deras serie Little Siberica är till för de allra minsta som även de ska få känna av de organiska siberiska örterna som vårdar och skyddar. Ja, Natural Siberica har tänkt på både alla i familjen — men även på naturen när de framställer sina produkter.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.