Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bra & billiga OBH Nordica produkter på nätet!

Hushållsprodukter från OBH Nordica! Söker du en locktång, kaffebryggare, brödrost, mixer, stekpanna eller en vattenkokare? Då rekommenderar vi att du köper det från OBH Nordicas fantastiska utbud. Hög kvalitet som håller och samtidigt en fin och snygg design, det är något som passar som beskrivning för varumärket. Här hos Fyndiq hittar du också det till ett billigare pris och visst är det väl självklart att du ska slå till? Ja! Kom in och kika på vad vi erbjuder.

Tips för ett lyckat köp! Varför inte matcha dina OBH produkter med varandra? De flesta av produkterna fungerar snyggt tillsammans i hyllan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Styla håret med OBH. Visst är märkets hushållsprodukter helt fantastiska, men man får inte heller glömma allt annat som de erbjuder. OBH Nordica Straight & Curl Nano och OBH Nordica Fly & Dry ger dig det där håret du alltid drömt om, för att inte tala om hur snygga dina kläder blir om du använder dig av deras strykjärn. Som med alla OBH Nordicas härliga produkter har även dessa en fantastisk snygg design, vilket gör att det blir roligare att använda dem. Vi hoppas, och tror, att du hos oss kommer att hitta vad du söker. Om inte annat kanske du hittar något du inte visst att du sökte. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.