Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hitta allt för ditt hår online! De flesta kan nog skriva under på att ett riktigt fint hårsvall är eftersträvansvärt. För att få det där drömhåret krävs dock riktigt bra hårvårdsprodukter. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av produkter från märket Pureology, så att du också kan få fint hår! Oavsett vilken hårtyp du har lär du hitta den rätta produkten hos oss! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Om du har färgat hår kan vissa hårvårdsprodukter passa bättre. Pureology är ett av de märken som du då bör satsa på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hårvårdsmärket för färgat hår! Pureology har benämnt sig själva som experter på färgat hår. Så oavsett om du nyligen har färgat ditt hår eller om du färgar regelbundet så bör du genast investera i deras produkter. Företaget jobbar för hållbar utveckling och produkterna är sulfat- och tensidfria och veganska. Den som vill att det svårformade håret ska bli lite mjukare och glansigare kan testa Super Smooth Shampoo. Har du istället volymlöst hår bör du testa Pure Volume Instant Levitation Mist, som är en volymspray. Och en produkt som passar alla typer av färgbehandlat hår är Precious Oil. Denna olja stärker håret och ger det en otrolig glans!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.