Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda från märket Rogelli på nätet!

Stort utbud av Rogelli träningskläder! Är du på jakt efter de perfekta träningskläderna? Grattis, då har du kommit till det rätta stället. Och vill du ha kläder och tillbehör som får dig att prestera på topp är Rogelli träningskläder ett utmärkt val. Här kan du välja och vraka mellan Rogelli solglasögon till Rogelli löpartights och t-shirts. Eller varför inte sköna löparhandskar som håller fingrarna varma? Alla dessa produkter finner du till billiga priser. För, det ska både vara roligt att handla träningskläder och att träna i dem.

Tips för ett lyckat köp! Utgå från din aktivitet och välj kläderna därefter. Och glöm inte att få med allt från regnkläder till de varma träningsdagarna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Träningskläderna gör skillnaden! Om du någon gång varit ute och sprungit i ett par jeans eller en obekväm tröja så vet du skillnaden som bra och passande kläder gör. Det kan ibland vara den lilla skillnaden som får nyårslöftet att hålla och ger ett kontinuerligt tränande. Träningskläder från Rogelli är designande främst för cyklister, löpare och motionärer och strävar efter att ge den bästa kvalitén utan att det ska kosta skjortan. Något vi här på Fyndiq helt håller med om. Så, beställ ett set och ge dig ut i backen. Men glöm inte hjälmen om du väljer cykeln.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.