Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Expressleverans
Kundbetyg

Håll koll på det viktigaste med en korthållare! Att hålla koll på dina tillhörigheter är otroligt viktigt, och vissa är till och med livsviktiga. Ett bra exempel på sådana är pengar och kort, det som man allra minst vill tappa bort. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av Tru Virtu metallplånbok och kortfodral i metall som hjälper dig att samla det viktigaste på ett och samma ställe. Dessutom så finns de i olika modeller som till exempel Tru Virtu Oyster, Razor eller Ray, så att alla kan hitta en favorit att samla sina slantar i. Så klicka runt bland vårt utbud och se vilken som blir din favorit. Och du! Hos oss är Tru Virtu lite extra billigt också!

Tips för ett lyckat köp! När det kommer till plånböcker och mobilskal är det svårt att hitta en favorit, så varför inte klicka hem mer än ett? Det är kul att kunna variera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett mobilskal är också ett måste! Tru Virtu har verkligen förstått vad det är man ska skydda och ta hand om här i livet, det vill säga pengar och mobil! De har nämligen snygga mobilskal i metall. Så är du ute efter exempelvis skal till iPhone så har du kommit helt rätt. Och extra kul blir det såklart om du kan matcha det med din korthållare eller metallplånbok från Tru Virtu. Du blir ett riktigt snyggt set helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.