Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Sista exet

Innebandykläder & utrustning från Unihoc billigt! Att träna är någonting av det roligaste som finns och speciellt när du har hittat en sport du gillar — som till exempel innebandy! Innebandy, eller floorball som det heter i andra länder, är en sport som vuxit sig till en av Sveriges största och det finns spelare i alla åldrar. För att göra en bra match krävs dock att du har bra utrustning som märket Unihoc erbjuder, och som du kan köpa billigt från oss på Fyndiq! Köp klubba, toolbag eller bara snygga träningskläder från Unihoc hos oss. Du kommer inte att ångra dig.

Tips för ett lyckat köp! Här är frakten alltid densamma oavsett hur mycket du köper, därför kan det vara smart att köpa ett helt matchställ på en och samma gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Unihoc är ledande inom innebandyutrustning! Unihoc är ett svenskt märke som startades 1972 och som nu är ledande inom innebandyutrustning med kunder i över 60 av världens länder. Du kan med andra ord vara säker på att du spelar med ett bra märke om dina innebandyklubbor och innebandymål har tagits fram av Unihoc. Du kan även vara säker på att du handlar billiga innebandyklubbor om du väljer Fyndiq som din leverantör av Unihoc produkter. Så vad väntar du på? Välkommen att fynda.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.