Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Roligare mobil med Zenus tillbehör! Det är med stort nöje som vi på Fyndiq kan ge er en uppsjö av olika mobiltillbehör från olika märken. Just Zenus är lyxmärket för den som vill ha mobilltillbehör i äkta läder. Extra hög kvalité, som annars hade kostat betydligt mer säljs här till betydligt lägre pris. Att lägga en extra hundring på ett riktigt snyggt läderfodral kan löna sig i längden då äkta läder har längre hållbarhet, en bra investering helt enkelt.

Tips för ett lyckat köp! Äkta läder är alltid att föredra om man vill ha ett hållbart och lyxigt fodral. Tänk dock på att även om det är hållbart så kan det krävas lite underhåll för att hålla det lika fräscht hela tiden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt handtillverkat läder! Zenus erbjuder inte bara vanliga mobiltillbehör till din Samsung Galaxy eller Sony Xperia utan erbjuder också högklassiga fodral och mobilväska i äkta läder. Snygga fodral och plånböcker i läder ger en helt annan känsla på din mobil. Det är subtilt men ändå väldigt elegant att ha riktigt läder som material på sitt fodral. Det ger ett intryck av att du verkligen bryr dig om utseendet på det skydd du har till din iPhone exempelvis. Många av läderfodralen och plånböckerna är handarbetade och ett riktigt hantverk från Italien, landet med äkta läder som kännetecken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.