• Snabba leveranser
StartsidaKampanjer
Smarta saker – Fynda massor av smarta saker billigt online

Smarta saker

Fynda massor med smarta saker billigt hos oss!

Visa alla kampanjer!

Populära kategorier just nu

Fynda massor med smarta, funktonella och roliga saker!

Det finns 9 538 fynd kvar att se

Vill du göra vardagen lite enklare? Då är tipset att fylla ditt hem med smarta saker som du kan fynda billigt online här hos oss på Fyndiq! Vi har allt från en automatisk tvålpump och badrumsspegel med sugpropp till smarta köksgeråd och inredning. Kolla in vårt breda utbud och fynda smarta saker här online hos oss på Fyndiq redan idag!

Det finns stunder i livet då man helt spontant utbrister ”Måste det vara så svårt!?” och svaret är: att det behöver det inte vara – i alla fall när du fyller ditt hem med smarta saker som du fyndat hos oss! Vad sägs till exempel om en smart potatisskalare för dig som kanske har lite svårt att greppa en traditionell skalare? Eller varför inte välja en cool läslampa som du sätter direkt i bokryggen med hjälp av en liten klämma för att läsa enklare i dunkelt ljus? Hos oss på Fyndiq finns smarta saker för gammal som ung, lat som hurtig och för dig som bara vill ha en rolig smart pryl som underlättar. Kolla igenom vårt breda utbud och fynda de saker du tycker är smartast redan idag!

Smarta saker underlättar vardagen

Nej, det är faktiskt inte lathet som gör det värt att fylla sitt hem med smarta saker. Det handlar egentligen om att göra de tradiga vardagssysslorna enkla och snabba att genomföra för att man ska få tid till annat – tid till sådant man vill ha mer tid för såsom familjen och vännerna. För visst finns det saker som man önskar skulle gå lite fortare, som att hacka grönsaker till exempel! Att stå där med en slö kökskniv, skärbräda och hacka en hal lök som gör att ögonen tåras är inte mångas favoritsyssla, så hur skulle det vara om du slapp göra detta överhuvudtaget? Det kan du slippa när du köper ett köksredskap från varumärket Nicer Dicer! Du har väl sett TV-reklamen? Allt du behöver göra, om du ska hacka en lök alltså, är att skala löken och sedan lägga den i det smarta redskapet och trycka ned locket – och vips så är löken skalad på ett ögonblick! Och kom ihåg att Nicer Dicers prylar fungerar för en massa olika grönsaker och inte bara lök.

Men det är inte bara kökssysslor och matlagning i vardagen som man önskar ska gå lite fortare, och som tur är finns det en massa smarta saker för hemmets andra rum också! Vad sägs till exempel om att skaffa lite smarta saker till badrummet? Alla vet att små barn ska badas och att bad ofta är något som de inte tycker särskilt bra om, speciellt inte när det kommer till att tvätta håret! Så varför inte skaffa en smart badskärm som hindrar vattnet från att nå barnets ögon och öron? Då brukar det gå lite lättare, och framförallt snabbare, att ta sig igenom duschstunden!

Självklart har vi även andra smarta saker till badrummet. Vi har både hopfällbart badkar till bebisen för dig som saknar ett riktigt badkar hemma och trådlös, vattentät högtalare för dig som gillar att rocka loss i duschen! Passa på att fynda massor av smarta saker för att göra vardagen lite enklare redan idag!

Smarta saker passar för alla åldrar

Oavsett om du känner dig gammal eller ung så kan det vara skönt att ha lite smarta hjälpmedel hemma att ta till vid de tillfällen vi behöver dem. För även om vi lever i en tid där teknik och innovation är en del av vår vanliga vardag, så är det fortfarande många av oss som ännu inte fyllt våra hem med smarta saker – smart teknik absolut, men kanske har vi inte unnat oss de där andra mer vardagliga smarta sakerna. Äger du en blomsnittare till exempel? Den gör det snabbt att beskära snittblommorna så att de lever längre. Eller äger du en smart smörkniv? Hos oss finns smörknivar du enkelt hänger på smörpaketets kant och på så vis slipper du riskera att smörkladd hamnar på dukar och bord.

Dessa saker ovan och mycket mer hittas här hos oss på Fyndiq och passar ung som gammal. Samma gäller för våra smarta flasköppnare för skruvkork. Hur många gånger har man inte letat fram den gamla nötknäpparen för att få upp flaskan med bubbelvatten eller läsk i? För många gånger skulle vi på Fyndiq säga! Samma gäller för burklock – sådana får du enkelt upp med en smart greppduk eller burköppnare och behöver inte ta hjälp av någon annan än dig själv!

Du som har börjat få det svårt att böja dig och inte vill be någon annan att springa och plocka upp alla saker du kan tänkas tappa gör gott i att skaffa en hopfällbar griptång. En sådan hjälper dig greppa och plocka upp det mesta som du tappar eller inte når att ta upp från golvet. Och du som ofta pysslar med saker i metall, kanske syr med nål och tråd eller spikar på saker i garaget, kanske skulle vara intresserad av en greppare med extra stark magnet? Du hittar även spindelfångare i olika varianter som gör att du kan plocka upp och släppa ut de flesta kryp och insekter utan att behöva ta i dem – smart va?

Smarta saker du inte visste att du behövde!

Visst finns det en hel del onödiga saker man kan köpa som faktiskt är rätt smarta att ha på samma gång – det är sådana saker du hittar här. Har du till exempel tänkt på att det faktiskt finns speciella klackskydd för klackskorna som gör att du kan gå på gräsmattor utan att sjunka ned? Dessa skydd sätter du helt enkelt på skons klack och vips så kan du gå på både grus och gräs, plus att du skyddar trägolven hemma om du har fest och låter damerna ha klackarna på sig i stället för att gå i strumplesten. Så då är väl den prylen inte så onödig eller hur?

En annan sak som vid första anblick kanske känns onödig är tubklämman, men det är långt ifrån sanningen! Hur ofta har du inte slängt tandkrämstuben för att den verkar vara slut då du inte kan klämma ur mer och samma med kaviartuben och mjukosten? Alltför många och har du en tubklämma kommer du åt det sista – och du kommer direkt märka av att det inte är så lite heller! Så tänk ett varv till om du tycker att en smart sak verkar onödig att ha, för du kommer säkert ha mer lycka av den än vad du tror!

Så handlar du smarta saker hos Fyndiq

Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak och det betyder kort och gott att fynden du hittar hos oss kommer från flera tusentals olika butiker runt om i Sverige. Du behöver dock inte leta dig längre än hit till oss på Fyndiq för att shoppa. Vad som kan vara bra att tänka på är att det här också innebär att de produkter du fyndar kan komma att levereras i olika paket som inte dyker upp samtidigt. Det beror just på att produkterna du fyndar kanske inte kommer från samma butik – den ena smarta saken kanske kommer från en butik i Medelpad och den andra saken kanske kommer från Halland, vem vet? Men som alltid när du handlar hos oss på Fyndiq så är frakten billig oavsett hur många smarta saker du än beställer.