Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Xperia X skal hos oss!

Fyndiqs favoriter

Skyddande och snyggt skal till Xperia X är alltid bra att ha! Letar du efter ett nytt Xperia X skal? Då har du kommit till rätt plats! Här har vi på Fyndiq nämligen samlar massor av billiga Xperia X skal för dig att fynda bland – direkt online! Vad sägs om ett snygg Sony Xperia X mobilskal med mönster på? Eller du kanske föredrar ett skal i gummi? Kolla igenom vårt breda utbud av Xperia X skal och välj ut just det skal som du gillar!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa flera produkter till din Xperia X på en gång – frakten är den samma oavsett hur full din varukorg är! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Praktiskt, snyggt och billigt Xperia X skal! Att köpa ett mobilskal till sin Xperia X är den absolut billigaste försäkringen du kan köpa – ett snyggt Xperia X skal kan nämligen vara räddaren i nöden om olyckan är framme. Med ett bumperskal skyddar du mot kantstötningar och med ett skal i mjuk TPU med mönster skyddar du hela telefonens baksida mot både repor och sprickor. Men du kanske hellre vill ha ett Xperia X skal i plast? Det finns också här att välja – och alla våra skal finns med mönster, enfärgade och med coola tryck på, eller varför inte välja genomskinligt skal?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.