Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp Sony Xperia Z Ultra plånboksfodral!

Hitta ett snyggt och praktiskt plånboksfodral online! Sony Xperia Z Ultra är världens smalaste mobiltelefon med full HD. Så med andra ord gör det inte så mycket om du lägger till lite extra tjocklek till mobilen i form av ett plånboksfodral där du även förvarar kort och pengar. Det är ju så smart att samla alla dina värdesaker på ett och samma ställe! Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga plånboksfodral till Sony Xperia Z Ultra. Välj mellan en rad olika modeller, i olika färger och material! Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Titta i de andra kategorierna för att hitta fler tillbehör till Sony Xperia Z Ultra. Frakten är densamma oavsett hur många produkter du väljer att handla! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok och skydd i ett! Det som är så oerhört bra med fodral är att de verkligen är stöttåliga och gör att mobiltelefonen klarar vilket fall som helst. Men när du kan få din plånbok integrerad med fodralet är väl det ännu bättre? Hos oss på Fyndiq kan du välja mellan allt ifrån ett klassiskt läderfodral i svart till ett härligt plånboksfodral i turkos med ett hölje som telefonen ”klickas” in i. Vi hoppas och tror att du kommer att hitta din egen favorit bland fodralen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.