Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Sony Xperia Z skal online!

Skydda din Sony Xperia Z med skal! För att du ska få din mobil att sticka ut i mängden och bli personlig behöver du ett snyggt skal. Dessutom hjälper skalet att skydda din mobil vid stötar och fall. Just därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga skal till din Xperia Z, så att din kära ägodel inte går sönder! Välj mellan en rad olika färger och mönster! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att kika runt efter andra fynd. Du behöver inte betala mer i frakt bara för att du beställer fler produkter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilket material passar dig? När du väljer ett skal kan du välja på olika material, färger och mönster. Det finns gelskal som, förutom att skydda mot repor och fall, även skyddar mot damm och fingeravtryck. Det finns även skal i hårdplast som verkligen är stöttåliga och kommer rädda din mobil om du skulle råka tappa den. Du bör också tänka på om du vill ha ett matt skal eller ett mer glansigt. Ett matt skal är mer greppvänligt, medan ett glansigt skal är lättare att ha i byxfickan. Oavsett vilket material du väljer finns alla typer av skal i många olika färger och med många olika roliga mönster!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.