Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga fodral till Xperia Z1!

Fyndiqs favoriter

Enfärgade fodral till Sony Xperia Z1 på nätet! Är du stolt ägare av en Sony Xperia Z1? Grattis! Du är då ägare till en av de bästa mobilerna på marknaden. Och om du vill klä din fantastiska telefon i ett tjusigt fodral har du ramlat in på helt rätt sida. Vi på Fyndiq har nämligen samlat ihop mängder av olika fodral i stilrena färger, med ett alternativ som passar oavsett vilken stil du har. Kanske ett rosa eller turkost flipflop fodral för dig som älskar färg, eller ett klassiskt svart för dig som vill vara lite business? Eller kanske båda varianterna? Hos oss är priset så pass lågt att du kan fynda hem hur många fodral du än önskar.

Tips för ett lyckat köp! Köp dina fodral och skal online så får du bra priser och ett stort utbud. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En förstaklassig smartphone i lyxförpackning! Många har sagt att Sony Xperia Z1 är en förstklassig smartphone, och om du äger en sådan håller du säkert med. Men det gäller också att vara försiktig med en så bra mobiltelefon. Bäst skydd får mobilen om du skyddar både fram- och baksida, vilket du gör genom att använda ett fodral. Och oroa dig inte för att fodralet inte ska se snyggt ut på mobilen. Du hittar nämligen många stiliga och billiga fodral som passar Xperia Z1 om du handlar här hos oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.