Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Snygga sandaler till stranden online! När sommaren kommer vill man slänga alla tunga täckande skor och strumpor och dra på sig ett par nätta lätta sandaler! Om du letade efter skor på nätet har du kommit helt rätt, för här på Fyndiq har vi samlat alla de bästa fynden från nätets alla hörn, vilket lett till att vi har ett stort utbud av billiga sandaletter, sandaler och härliga flip-flop skor! Dessutom är fraktkostnaden låg, så du kan verkligen välja och vraka bland alla de snygga och sköna sandaler som finns här!

Tips för ett lyckat köp! Det är viktigt att skor sitter skönt, så var noga med att kolla när du beställer så att du får rätt storlek på de sandaler du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sandaler dam och herr älskar! Oavsett vilket kön vi har eller hur gamla vi är så älskar vi sandaler. Det finns väl inget skönare än att en varm dag dra på sig ett par härliga luftiga sandaler och ge oss ut i världen för ett sommaräventyr. Och det finns en sko för varje tillfälle, ska man bara glida ner till stranden kan man ta på sig ett par lediga flip-flop precis som en riktig surfare, och ska man ut och dansa sen på kvällen kan ett par läckra högklackade sandaletter vara perfekt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.