Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda från Alterna billigt online

20 Fynd

Alterna Caviar hittas här

Nej Caviar repair är inte ett pålägg som du lägger på din macka! Det är en av produkterna från ett hårdvårdsmärke av högsta klass som heter Alterna — vilket du självklart kan handla hos oss på Fyndiq! Och precis som allt med kvalitet så kostar det men om du handlar via oss kommer du undan billigt, eftersom vi alltid strävar efter att ge dig som kund det bästa priset. Kika igenom vårt stora utbud av hårprodukter från Alterna och köp hem allt vad du behöver!

Tips för ett lyckat köp

Alterna har hudvårdsprodukter också, kika in dessa innan du klickar på köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Alterna bamboo

Att lägga tid på håret är något de flesta gör, men många glömmer bort att med rätt produkt och märke behöver man inte anstränga sig lika mycket. Alterna Bamboo Smooth Anti-Frizz till exempel gör att håret håller sig lent och levande i flera dagar efter tvätten. Kombinera Alterna bamboo shampoo och balsam med Alterna volymspray för att få den ultimata effekten. Allt du behöver för ditt hår hittar du här i denna kategori och med vårt stora utbud samt låga pris är vi säkra på att du kommer att finna vad du söker!