Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Batiste produkter här

1 Fynd

Köp Batiste produkter billigt online här på Fyndiq

Batiste erbjuder väldoftande torrschampo som verkligen fungerar. Deras hårvårdsprodukter används av många och orsaken till populariteten är att det får håret att fräscha till sig på ett litet kick utan att en dusch krävs. Ibland varken orkar eller hinner du tvätta håret om morgonen, då är Batiste produkter i form av torrschampo med dofter som Tropical Coconut, Blush Floral och Fresh med flera ett perfekt sätt att pigga upp håret med. Det får inte bara svallet att se nytvättat ut, det luktar dessutom väldigt gott. Passa på att köpa Batiste billigt online här på Fyndiq redan i dag!

Tips för ett lyckat köp

När det kommer till hårvård finns det massvis av bra produkter att fynda här. I andra kategorier finner du vanligt schampo, conditioner och andra hårprodukter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Torrschampo som gör skillnad

Det finns olika märken på marknaden för torrschampo, Batiste är ett av de mest välkända och omtyckta. Deras produkter har massor av olika dofter och egenskaper. För den som är brunett finns det till exempel schampo som inte ljusar upp hårets rötter och för den som är blond finns det ljusare varianter som inte fläckar ner hårbottnen. Om du är ute efter volym finner du Heavenly Volume i sortimentet och om du vill lukta körsbär hittar du Batiste Cherry. Välj och vraka för att hitta din favorit. Shoppa online hos oss för snyggare frisyr med Batiste produkter!