Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig Bauer hockey gear online

  Utrustning för hockey

  Ishockey är väl så nära man kan komma en svensk nationalsport, och det är många som blir fångade i hockeyns underbara värld redan i unga år. För att du ska kunna bli en så bra spelare som möjligt, oavsett om du bara är motionär och amatör eller om du siktar på att få kontrakt i NHL en dag, så behöver du bra hockeyutrustning! Vi på Fyndiq har ett stort utbud av Bauer hockeyutrustning, och det är inte bara bra kvalitet utan även väldigt billigt! Så nu kan du utrusta dig för hockey utan att bli pank på köpet, vilket kap!

  Tips för ett lyckat köp

  Se till att de storlekar du beställer stämmer överens med din kropp, så du inte får fel storlek! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

  Hockeyklubbor som proffsen använder

  Bauer Hockey är ett stort och välkänt märke som sponsrar många proffs, och kollar du så ser du många med Bauer skridskor på fötterna och Bauer hockeyklubbor i händerna. Men de passar inte bara till de stora proffsen, utan även du som spelar för skojs skull med dina kompisar kan ha nytta av hockeyklubbor, hjälmar och andra hockeyskydd från Bauer! Ge dig själv möjligheten att prestera så bra som du möjligen kan genom hockeyutrustning från Bauer, du kommer att prestera bättre på isen och känna dig riktigt vass!