Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga Bisgaard produkter här

  Köp Bisgaard skor, sandaler och stövlar

  Bisgaard är ett danskt skovarumärke som satsar på barnskor i form av lågskor, kängor, sandaler och stövlar. Deras filosofi är att tillverka skor för barn i åldrarna 0-10 år med bra material som tål tuffa tag. Skorna är också unika i sitt slag på grund av extra bra passform och kreativ design. Alla skor görs av äkta läder utan farliga ämnen, och kan bäras av både pojkar och flickor. De är lätta att ta av och på med kardborreband eller skosnören och passar med andra ord både för det yngre och det lite äldre barnet som lärt sig knyta skorna själv. Låt små fötter göra sig redo för den stora världen. Shoppa rejäla och billiga Bisgaard skor online hos oss. Vi har massor av Bisgaard produkter att välja bland!

  Tips för ett lyckat köp!

  Ett tips när du köper Bisgaard sandaler till ett barn är att välja en lite större storlek, och detta gäller även för Bisgaard stövlar. Barn växer snabbt och måste få plats med sockor i skorna. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

  Bisgaard produkter – ajöss med farliga ämnen

  Barnskor och barnkläder måste följa en viss standard enligt EU:s regelverk för att kunna säljas. De ska vara säkra att bära och även vara fria från farliga ämnen eftersom barn är känsligare. Samtliga Bisgaard produkter som skor, stövlar och sandaler har varken ftalater, PVC eller nickel i sig – allt för att ditt barn ska slippa få i sig kemikalier och utveckla allergier. Köp bara det bästa till dina små älsklingar. Här på Fyndiq hittar du ett stort sortiment av praktiska, snygga och billiga Bisgaard skor som håller måttet på alla sätt. De är slittåliga och går inte sönder i första taget tack vare det starka lädret. Skoutbudet från Bisgaard kommer med fina och funktionella barnskor i många storlekar och färger och har hög häl för bättre stabilitet och roligare lekstunder. Fynda bekväma och billiga Bisgaard barnskor online med komfort och design i ett!