Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda Björn Axén

1 Fynd

Billigt från Björn Axén på Fyndiq

Björn Axén är varumärket som blivit synonymt med bra hår och som finns hos alla salonger. Här på Fyndiq fyndar du Björn Axen billigt. Björn Axén satsar på kvalitet och det som började med en frisörsalong i Stockholm har nu spridit sig till Göteborg och dess framgångssaga har även resulterat i olika hårvårdsserier. Produkterna tar hand om ditt frissiga,- torra,- skadade- eller tunna hår för att det på nytt ska bli levande och skinande. Du ska helt enkelt aldrig mer behöva ha en dålig hårdag.

Varför Björn Axén?

Björn Axén startade en frisörsalong på Sibyllegatan år 1963, införde det första datoriserade frisörbokningssystemet och var svenska hovets egen frisör. Idag är varumärket det ledande inom hårvård i Sverige. Med ambition och passion för att erbjuda det bästa kan du förvänta dig produkter som gör underverk för ditt hår.

Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Produkter av hög kvalitet

Björn Axén var från början en salong. Under tiden växte ett behov av att erbjuda kunderna hårvård i form av bra schampo till hårstylingsprodukter så de kunde fortsätta ta hand om sitt hår dagligen. Nyckeln till ett friskt hår börjar med en frisk hårbotten — något Björn Axén tar hänsyn till. I deras stora sortiment kan du finna Björn Axén plattång, Volumaster, Urban-stylingprodukter, torrschampo till vårdande oljor. Allt som du kan tänkas behöva för ditt hår.