Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billigt från Björn Borg

115 Fynd

Fynda Björn Borg kalsonger & skor. Vi klär dig från topp till tå

Björn Borg inte bara namnet på en av de mest framstående tennisspelarna genom tiderna, det är också namnet på ett av de skarpaste och häftigaste varumärkena i Sverige. Det de främst är kända för är sina underkläder, som helt förnyade sin produktkategori. Med sina färgsprakande, snygga modeller med den karaktäristiska breda resåren i midjan fick Björn Borg Sveriges ungdomar att förnya gällivarehänget med sina moderiktiga Björn Borg kalsonger under. Ingen hade väl kunnat tro att alla skulle vilja ha någon annans namn innanför brallorna.

Tips för ett lyckat köp

Välj ut dina favoriter och se till att du kollar igenom varukorgen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mer än kalsonger och trosor

Varumärket har utvecklats till något mycket bredare, och i dagsläget gör de förutom underkläder även snygga och coola Björn Borg väskor, träningskläder, vardagskläder, badkläder och accessoarer. Kort sagt har de ett stort utbud för den som vill ta sig an den sportiga, sprakande och moderna stilen som Björn Borg förmedlar, och varumärket når allt längre ut i världen. Här på Fyndiq hittar du billiga väskor, handskar och annat. Med en snygg väska slängd över axeln ökar din stilfaktor markant. Väskorna är inte bara snygga utan praktiska också, oavsett om du är ute efter en ryggsäck eller en necessär. Med en Björn Borg handväska kommer du få med dig allt du behöver och samtidigt vara riktigt modemedveten.