Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda billiga t-shirts för barn online!

Hitta t-shirts med roliga tryck till barnen! De flesta barn är stora beundrare av kända karaktärer som Dora Utforskaren, Ninja Turtles och Hello Kitty. På grund av att barnen gillar dessa figurer så mycket vill de oftast ha dem tryckta på allt de äger. Därför kan en riktigt bra present till ett barn vara att köpa en t-shirt med någon av dessa härliga figurer på. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga t-shirts för barn från kända märken som Disney, Småfolk, Lego och Hello Kitty! Välkommen in till oss och fynda loss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har fler barnkläder hos oss. Leta gärna vidare i andra kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

T-shirt med karaktärerna från Frozen! En av de mest populära familjefilmerna de senaste åren har varit Disneys Frost. Barn i alla åldrar har blivit kära i prinsessorna Elsa och Anna, renen Sven och snögubben Olof. På den här sidan kan du hitta t-shirts med tryck från filmen. Bland annat kan du hitta en rosa t-shirt med Anna, Olof och Elsa på. Du kan även hitta en långärmad t-shirt med en bild på Elsa i närbild i lila, svart eller rosa. Tycker dina barn inte om Frost, finns självklart karaktärer från andra kända filmer och serier. Exempelvis kan du hitta en vit t-shirt med de små gula figurerna från Dumma mej på!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.