Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Tröjor till barn & baby!

Fynda allt från t-shirts, babytröjor till snygga pikétröjor! Att handla kläder ska vara roligt. Och att både få handla kläder till sig själv och sedan till ditt barn borde vara dubbel glädje. Överdelar såsom toppar, t-shirt, huvtröja, långärmad och piké finner du här i alla tänkbara färger, modeller och märken. Ja, allt från barn tröja med Smurfmotiv till sofistikerad Cardigan för de lite äldre och lill-gamla. Barn växer så det knakar. Och vill du inte att ditt barn ska gå runt i en ofrivillig visamagentröja kan du fynda mängder av billiga överdelar här både till vardags och till fest. Varför inte slå på stort och shoppa upp en helt ny garderob, nu när du ändå är i farten?

Tips för ett lyckat köp! Läs nog vad det är för modell och titta en extra gång så du bockat i rätt storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tröja till fest eller vardag! Uttrycket det var enklare förr har vi hört. Och, det må ha varit enklare förr att shoppa baby tröja än vad det är nu. Men, att det är roligare nu väger över att det kanske var enklare förut. Det är skillnad på överdel och överdel. Här finner du överdelar i fleece till vintern, träningstoppar till sportaktiviteten och fintröjor till lite mer speciella ögonblick. Ja, här finner du lite av allt möjligt smått och gott helt enkelt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.