Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga barnjackor på nätet!

Stort utbud av jackor för barn! Rätt barnjacka till alla säsonger hittar du hos Fyndiq. I sortimentet ingår billiga barnjackor i alla möjliga utföranden, från sköna vindjackor och jeansjackor till varma fodrade vinterjackor med och utan pälskragar och luvor. Oavsett vilken sorts jacka du är på jakt efter har vi ett stort urval att välja mellan, i olika färger och olika modeller – allt till fyndpriser!

Tips för ett lyckat köp! Ett barn växer fort och trots de vilda lekarna överlever ofta plaggen flera generationer. Om det inte finns något yngre syskon som kan ärva kläderna är det en bra idé att ta en lite större storlek som barnet kan växa i. Skänk gärna bort plagget till andra behövande barn när ditt barn växt ur det. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt barnjacka! När du ska köpa jacka till ditt barn finns det en del att tänka på. Barn sliter ut sina kläder ganska fort genom vilda lekar, därför är det smart att köpa en billigare jacka. Samtidigt vill du gärna ha en jacka med bra kvalitet så att den håller för just vilda lekar och barns oförsiktiga hantering. Hos oss kan du välja mellan flera billiga barnjackor från välkända och kvalitativa märken som Tenson, Puma, Didriksons med flera. Och vi har ett utbud som täcker allt från de minsta småttingarnas jackor till äldre barns jackor som ska följa med till skolan eller fotbollsträningen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.