Kundservice

Billiga Ytterkläder & Overaller för barn

22 040 fynd


Filtrera

Praktiska och bekväma ytterplagg för barn

Vi bryr oss om våra barn och vill så klart att de ska hålla sig torra och varma även när vädret är kallt, blåsigt och blött. Därför är det viktigt att vi sätter på dem varma ytterkläder! Hos oss hittar du billiga fodrade regnkläder, galonisar, varma jackor och mycket mer. De produkter du hittar här skyddar mot väder och vind och ser till att ditt barn slipper bli blött och kallt när ni är ute och leker. En barnoverall är ett klassiskt plagg för de kyligare månaderna, och en vinteroverall är ett riktigt bra köp för att behålla värmen.

Tips för ett lyckat köp

Se till att kläderna är i rätt storlek innan du beställer, och kolla vilken färg ditt barn helst vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Regnkläder för alla tillfällen

Tänk på alla utflykter barnen gör med skola och fritids, då är det viktigt att vara rätt klädd, för det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Regnkläder är en viktig del av barnets garderob, och ditt barn kommer absolut att uppskatta sin barnjacka, som du här hos Fyndiq garanterat hittar i hens favoritfärg. Ska ni iväg på en skidresa kan en fleeceoverall vara en god idé, både som underställ och som plagg att ha när ni myser framför brasan med en kopp varm choklad efter en lång dag i skidbacken.