Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga biltillbehör till barn här

Köp biltillbehör till barn online — här hos oss på Fyndiq! Att åka med barn bak i bilen är något som kräver en del biltillbehör, inte minst för att göra det extra bekvämt för ditt barn när du åker långt. Varför inte satsa på ett solskydd att fästa på sidorutan i form av Hello Kitty? Eller kanske en skön bälteskudde som barnet kan sova på när du gör en långkörning under semestern? I vårt breda sortiment finns det massvis av tillbehör till bilresan som gör denna mysigare och framförallt bekvämare. Skynda att fynda redan idag här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Förutom tillbehör som gör bilresan skönare kan det vara en bra idé att ha något som underhåller barnen. Spel och leksaker finner du även i vårt stora sortiment. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Förvaring, trygghet och bekvämlighet. Förutom solskydd och bälteskuddar finner du smart förvaring att hänga bakpå framsätet med massor av fickor där barnen kan lägga i sina leksaker och spel. Det finns även hängbara lampor som gör att barnen kan läsa och leka även fast det är mörkt ute, samt sovstöd och nackstöd till den lilla sömntutan. För semestern hittar du smarta frukostset med plasttallrikar som är perfekta att äta från under långresan i bilen. Du hittar kort sagt allt möjligt som gör bilresan med barn lite enklare!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.