Kundservice

Begagnad iPhone

348 fynd

Funderar du på att skaffa ny Apple-telefon men har ingen lust att betala fullpris? Då kan det vara ett utmärkt läge att investera i en bättre än begagnad iPhone. Telefonerna du hittar här är fullt funktionsdugliga, rekonditionerade, funktionstestade, fabriksåterställda och kommer givetvis med garanti! Och självklart till fenomenalt låga priser. Titta in i vårt sortiment av bättre än begagnade iPhones och klicka hem den produkt som du vill ha redan idag!


Filtrera

Info om graderingen på våra begagnade iPhones

Dessa produkter är alltså antingen rekonditionerad (refurbished) och nu fullt fungerande eller kanske har de bara använts som demoexemplar eller har någon annan mindre defekt som gör att de inte kan säljas till fullt pris. Graderingen på produkterna som är kategoriserade som ”Bättre än begagnat” är A+, A, B och C.

A+ ”Perfekt skick”

Rekonditionerad i perfekt skick/Nyskick

Display:

Ny display

Chassi:

Nytt chassi

Batteri:

Funktionstestat med ok kapacitet

A ”Mycket bra skick”

Begagnad i perfekt skick/Minimalt slitage

Display:

Inget slitage

Chassi:

Inget slitage

Batteri:

Funktionstestat med ok kapacitet

B ”Bra skick”

Begagnad med lite/normalt slitage – inget som påverkar användning

Display:

Kan förekomma små kosmetiska repor

Chassi:

Kan förekomma små kosmetiska repor

Batteri:

Funktionstestat med ok kapacitet

C ”Okej skick”

Begagnad med slitage

Display:

Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen

Chassi:

Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen

Batteri:

Funktionstestat med ok kapacitet

Fyndiq och begagnade iPhones

På Fyndiq sysslar vi med fynd. Det både hörs i namnet och är något som merparten av Sveriges konsumenter känner till vid det här laget. Vi är av den bestämda uppfattning att ett fynd inte nödvändigtvis behöver vara en helt fabriksfärsk vara. Vi skulle snarare vilja hävda att några av de absolut bästa fynden kan göras på varor som återbrukas. Vårt sortiment av begagnade iPhones är ett bra exempel.

Hos oss kan du spara stora summor pengar när du ska införskaffa en ny telefon. Genom att köpa en begagnad iPhone får du en telefon med alla funktioner och kvaliteter du vill ha – men till ett betydligt lägre pris än vad du hade betalat för en helt ny sådan.

En trygg återförsäljare sedan 2009

Som kund kan du alltid räkna med att ditt köp är i trygga händer när du handlar hos Fyndiq. Vi har funnits på den svenska e-handelshimlen sedan 2009. Under det dryga decenniet har vi haft nöjet att skicka fynd till mer än 1, 6 miljoner människor i Sverige. För varje dag som går väljer allt fler att vända sig till oss för att göra fynd – på begagnad iPhone eller någon av våra andra miljontals produkter. Varje dag utökas vårt stora sortiment med hundratals produkter av många olika slag. Alla köp som görs från oss sker i enlighet med konsumentköplagen. Vi är dessutom certifierade med

Trygg E-handel

, vilket säkerställer kundernas köptrygghet ytterligare. Med andra ord, när du investerar i din begagnade iPhone hos oss så kan du räkna med ett tryggt köp från början till slut!

Har du några frågor om hur vi på Fyndiq arbetar med trygga villkor och garantier?

Kontakta vår skickliga kundtjänst så hjälper vi dig!

Begagnad iPhone

Eftersom du har hamnat på denna sida så misstänker vi att du har funderingar på att införskaffa en begagnad iPhone. Trots att en begagnad variant kan spara dig mycket pengar så handlar det, för många, fortsatt om en stor investering. Vi vill ta tillfället i akt och berätta lite mer om begagnade iPhones. Detta för att räta ut eventuella frågetecken inför ditt köp.

Om du saknar svar på just din fråga är du välkommen att skicka in den till vår kundtjänst. Vi svarar snabbt!

Varför begagnad iPhone?

Låt oss börja med den mest övergripande frågeställningen. Varför ska man egentligen investera i en begagnad iPhone när man kan köpa en ny? Det finns flera olika svar på denna fråga.

En sparad slant

Ja, det mest uppenbara fördelen med att köpa en begagnad iPhone istället för en ny är förstås sparaspekten – vilken vi redan har varit inne på. Genom att avstå från att köpa en ny telefon så sparar du en relativt stor summa.

Ett ”nej tack” till höjda priser

Techföretagen släpper nya telefoner stup i kvarten och som konsumenter kan vi notera ett mönster, särskilt under de senaste åren; Priset på telefoner tycks skena för varje släpp som går. Genom att köpa en begagnad iPhone så slipper vi ta del av denna chock-prishöjning. Vi får en högkvalitativ lur med precis de funktioner och kvaliteter vi vill ha. Detta utan att bli ruinerade på köpet.

Ett smart val

Att just

du

väljer en begagnad iPhone istället för en ny gör ingen märkbar skillnad ur ett globalt perspektiv. Om däremot allt fler människor skulle inse de miljömässiga fördelarna med att köpa en iPhone av begagnat slag – ja, då kan vi vara en bra förändring på spåren. När du köper din begagnade iPhone av Fyndiq tar du ett steg i rätt riktning.

Hur vet jag att min begagnade iPhone kommer att vara tillräckligt brä

Om frågan skulle ställas till internet i största allmänhet hade svaret varit: Det kan vara svårt att veta innan du har fått hem den. Det finns, tyvärr men trots allt, många oseriösa återförsäljare där ute. Detta gäller förstås såväl begagnade iPhones som andra typer av varor. Det är därför, när man står inför ett köp som detta, som det är extra viktigt att välja ett pålitligt e-handelsföretag. Ett sådant hittar du i oss på Fyndiq.

Vi har varit inne på det innan men upprepar oss mer än gärna. När du väljer att bli kund hos oss på Fyndiq så kan du alltid räkna med att ditt köp sker enligt e-handelskonstens alla regler. Vi är en trygg återförsäljare med generösa köpevillkor och garantier. Om du köper din begagnade iPhone hos oss så säkerställer du att du får en funktionsduglig telefon som håller måttet.

Tillbehör till din begagnade iPhone

Sitter du med fingret på knappen för att klicka hem en begagnad iPhone från Fyndiq? Då kan vi tipsa dig om att passa på att investera i tillbehör till din nya telefon. Vi är nämligen Sveriges största återförsäljare av diverse tillbehör till olika mobiltelefoner. Som om inte det vore nog så kan vi dessutom stoltsera med att vi erbjuder de allra lägsta priserna.

Hörlurar

Är det dags att uppdatera kvaliteten på musik, podd och ljudbok? Passa på att investera i ett par hörlurar från Fyndiq när du köper begagnad iPhone!

Skal/fodral

Vad föredrar du? Plastskal, silikonskal, läderskal eller något annat? Hos oss på Fyndiq hittar du mobilskal av många olika typer.se till att skydda din begagnade iPhone genom att förse den med ett skal direkt.

Laddare

Vill du köpa ny laddare till din begagnade iPhone? Bra idé! Då kan vi rekommendera något av Fyndiqs flerpack med laddare för just Apples telefoner. På så vis behöver du inte förlita dig på att alltid ta med dig en och samma laddare. Du kan ha en på jobbet, en i sovrummet, en i vardagsrummet och en i sommarhuset – eller var du nu föredrar att ha dem!

Köp din begagnade iPhone hos Fyndiq idag!

Har du tänkt färdigt? Välkommen att investera i en begagnad iPhone från Sveriges största och billigaste återförsäljare idag!