Kundservice

Fynda billiga begagnade iPads

69 Fynd

Hos oss på Fydiq hittar du ett brett sortiment av nästan helt nya surfplattor och iPads. Sufplattor från Apple funkar utmärkt till dagens alla aktiviteter som att surfa, titta på film eller kanske bläddra genom fotoalbumet. Dessutom har de en snygg och genomtänkt design anpassad efter användarens behov. Våra begagnade iPads håller samma kvalitet som iPads i nyskick - till ett lite bättre pris. Spana in alla produkter här!


Varför köpa en begagnad iPad?

iPad är en världskänd och populär surfplatta som släpptes för första gången 2010. Den har sedan dess utvecklats och finns i flera variationer, storlekar och modeller. Surfplattan från Apple håller en hög kvalitet och här kan du välja mellan olika färger och modeller - exempelvis en populär iPad Pro.

Refurbished iPads i Sverige

Refurbished är distribution av produkter som tidigare har returnerats till en tillverkare eller leverantör. Varför den har returnerats kan variera. Men en Refurbished iPad testas normalt för funktionalitet och defekter innan de säljs till allmänheten. Att köpa en iPad från oss är alltså en väldigt bra affär då du får den i bra skick - precis som en ny iPad fast till ett mycket bättre pris! Information om standard och skick hittar du vid varje produkt här på sidan.