Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda Adidas på nätet!

adidas är ett av världens största sportmärken! adidas finns över hela världen och som alla känner igen av de tre banden, die drie Streifen, som pryder de flesta av deras produkter. Sedan starten 1948 har odödliga adidas skor och träningskläder tagits fram till flera kända kollektioner. På Fyndiq kan du fynda bland ett stort utbud av adidas byxor, tröjor och sneakers till billiga priser. Varför inte passa på att köpa en hel outfit när du ändå är på gång och till exempel fynda en adidas väska att matcha dina kläder?

Tips för ett lyckat köp! adidas är ett märke som både fungerar nu, men även blir bättre med tiden. Så här kan du både tänka långsiktigt och kortsiktigt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett märke som håller! Ja, adidas är ett märke som funnits med genom året och som tagit sig en stark plats inom sportvärlden som burits av många kända personligheter. Från att Adi Dassler grundade företaget i Tyskland till att nu finnas världen över finns det ett brett utbud som både går hem inom sportvärlden — men även för de trendiga som vill visa upp en hälsosam stil. Låt adidas bli ett märke som följer med dig genom livet och som står för en sund livsstil där vi ska tro på våra drömmar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.