Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

En glassmaskin, en mjölkskummare och en perkolator! Vad har en glassmaskin, en mjölkskummare och en perkolator genomensamt? Alla tre är produkter som du kan handla från varumärket C3! Dessutom kan du handla dessa produkter från C3 billigt här hos oss på Fyndiq. Här hittar du C3 perkolator i flera olika färger, glassmaskiner som bjuder på glass och sorbet i flera smaker och mjökskummare som får ditt kaffe eller din choklad att bli ännu godare. Detta och mycket annat från C3 kan du köpa billigt från oss på Fyndiq! Vad väntar du på? Klicka hem allt du vill ha nu, nu, nu!

Tips för ett lyckat köp! Eftersom frakten är densamma oavsett hur mycket du handlar borde du passa på att köpa hem en extra produkt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Produkter för livsnjutaren! En C3 kaffebryggare gör extra gott kaffe, och det här med extra gott är någonting som alla produkter från C3 kan leva upp till. Detta är produkter för livsnjutaren som vill förstärka smaker och njuta ännu lite mer av livets goda ting. Om du inte redan har en produkt från C3 hoppas vi att du tar ditt förnuft till fånga och beställer hem en på direkten. Vi vill dock lyfta ett varningens finger. Det är lätt att bli beroende av dessa magiska saker! Som tur är har vi på Fyndiq så låga priser att det inte gör någonting. Välkommen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.