Kundservice
StartsidaBarn
Babysitters

Fynda billig babysitter online

51 fynd

Här hittar du ett stort utbud av babygungor och babysitters. En smart lösning som kommer göra både dig och ditt barn glad. Vi har babysitters i flera storlekar, modeller och utföranden. Exempelvis kan du hitta babysitters som gungar. Perfekt när du vill få ditt barn att slappna av.se hela vårt utbud och fynda babysitters och babygungor idag!


Filtrera

Babysitters som gungar

Visst är det fantastiskt när någon uppfinner en sådan smart lösning som exempelvis en babysitter. Den lilla gungstolen i mjukt tyg som kan underhålla din lilla baby medan du tar ett välbehövligt bad är verkligen en gåva sänt från ovan. Vi på Fyndiq förstår att livet som småbarnsförälder är påfrestande och kräver en hel del energi, därför har vi ett stort sortiment av billiga babysitters utan att tumma på kvalitén. De babysitters vi säljer kan gott och väl vara babysitter bäst i test och du kan vara lugn när ditt barn gungar i sin stol och leker med sina små mjukisdjur. Är du ute efter fler smarta lösningar till ditt barn kan vi tipsa om bärselar eller varför inte spana in våra barnkläder.

Tips för ett lyckat köp av babysitters

Läs beskrivningen noggrant och se till att det är rätt vikt som babysittern lämpar sig för. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt barnvakten ta över

Det låter kanske helt knasigt att kalla det barnvakt, men faktum är att det är en barnvakt i vissa avseenden. Självklart ska inte en stol ersätta mänsklig kontakt och säkerheten av en vuxens närvaro. Men med en babysitter så vet du vart din lilla baby befinner sig och att den är nöjd! Babysitters är inte bara bekväma utan vaggar också barnet, och den smarta aktivitetsbågen med leksaker underhåller samtidigt. Många barn somnar också i dessa finurliga stolar då det påminner mycket om att åka bil eller att bli vaggad till sömns.