Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig babysitter online!

Babysitters som gungar! Visst är det fantastiskt när någon uppfinner en sådan smart lösning som exempelvis en babysitter. Den lilla gungstolen i mjukt tyg som kan underhålla din lilla baby medan du tar ett välbehövligt bad är verkligen en gåva sänt från ovan. Vi på Fyndiq förstår att livet som småbarnsförälder är påfrestande och kräver en hel del energi, därför har vi ett stort sortiment av billiga babysitters utan att tumma på kvalitén. De babysitters vi säljer kan gott och väl vara babysitter bäst i test och du kan vara lugn när ditt barn gungar i sin stol och leker med sina små mjukisdjur.

Tips för ett lyckat köp! Läs beskrivningen noggrant och se till att det är rätt vikt som babysittern lämpar sig för. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt barnvakten ta över! Det låter kanske helt knasigt att kalla det barnvakt, men faktum är att det är en barnvakt i vissa avseenden. Självklart ska inte en stol ersätta mänsklig kontakt och säkerheten av en vuxens närvaro. Men med en babysitter så vet du vart din lilla baby befinner sig och att den är nöjd! Babysitters är inte bara bekväma utan vaggar också barnet, och den smarta aktivitetsbågen med leksaker underhåller samtidigt. Många barn somnar också i dessa finurliga stolar då det påminner mycket om att åka bil eller att bli vaggad till sömns.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.