Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Kundbetyg

Fynda snyggt och billigt från Calvin Klein på nätet!

Stort utbud av produkter från Calvin Klein! Oavsett om det är Calvin Klein klockor eller Calvin Klein underkläder som du är ute efter så kommer du garanterat att bli nöjd när du handlar det här på Fyndiq. Detta då vi erbjuder ett så stort utbud vi bara kan och även till ett så bra och billigt pris som möjligt. Det ger helt klart fler nöjda kunder. Och är du ute efter mannen, myten, legenden Richard Kleins produkter så har du kommit rätt. Richard har helt klart lyckats som modedesigner och det är många som är tacksamma över att få njuta av utbudet han har tagit fram, bland annat vi på Fyndiq. Calvin Klein är ett varumärke som tar fram allt från underkläder, parfym, klockor och inredningsartiklar - och vi är otroligt stolta över att kunna presentera det mesta från det bästa, och som alltid till billigare priser.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att se så att du har valt rätt storlek innan du trycker igenom ditt köp. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

  • Calvin clean för en avskalad stil!* Det är inte alla som vet det, men eftersom Calvin Klein har en väldigt avslappnad och avskalad stil brukar varumärket skämtsamt kallas för Calvin clean, vilket märks i allt från dess parfymer och smink från Calvin Klein, till kalsonger. Sedan märket startades år 1968 har det vuxit sig stort, och att bära Calvin Klein är helt klart både snyggt och bekvämt. Eftersom Calvin Klein är ett så exklusivt märke är vi på Fyndiq stolta över att kunna erbjuda det till hög kvalitet och billigare pris.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.