Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp graviditetstest på nätet! Det är ingen lätt sak att gå till apoteket för att köpa ett graviditetstest. En graviditet är ytterst personlig, speciellt i det tidiga stadie då en endast vill kontrollera om det finns ett barn eller inte. Därför kan det vara skönt att istället slå sig ner vid datorn för att köpa ett test. Det kan du göra hos oss på Fyndiq, och dessutom till ett lågt pris. Just på denna sida kan du köpa hem test från ett ledande märke när det kommer till graviditeter. Handla ditt test från Clearblue billigt, så får du ett säkert besked utan ångestladdade köp i butik.

Tips för ett lyckat köp! Om du köper ett ägglossningstest kan det vara smart att komplettera med ett graviditetstest för att om några veckor kunna testa resultatet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med fokus på graviditet! Många tror att det bara är graviditetstest som Clearblue erbjuder, men så är det inte. Clearblue har även ett stort utbud av tester som hjälper dig att bli gravid. Exempelvis kan du med Clearblue ägglossningstest se när du har störst chans att bli gravid och med Clearblue fertilitetsmonitor Advanced ska du kunna fördubbla dina chanser. Även män kan handla från Clearblue om de vill kontrollera sin fertilitet. Clearblue spermatest mäter koncentrationen av spermier, för att se om den levererar tillräckligt för att göra kvinnan gravid.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.